Over ons

De bosritten werden op een gegeven moment vervangen door deelname aan wedstrijden. Via zaliger Thei Kortsen, waar Harald les kreeg, kwamen we in aanraking met de eventingsport. Thei was een echte paardenman, met een grote liefde voor de eventing. Zelf heeft hij tot de nationale en internationale top behoort. Met als één van de hoogtepunten deelname aan de military in Bathminton in Engeland. Een geweldige prestatie zeker voor die tijd.

Harald is, gesteund door de hele familie, verder gegaan met het rijden van de paarden in de disciplines, dressuur springen en natuurlijk eventing. Veel paarden die werden uitgebracht zijn gefokt op Hoeve de Ruif. Het trainen van de paarden heeft steeds hobbymatig, maar resultaatgericht plaatsgevonden.

Nadat de melkveehouderij op een lager pitje was komen te staan is besloten om de accommodatie vrijwel geheel om te vormen voor het houden van paarden. Hierbij is steeds in het achterhoofd gehouden dat het op Hoeve de Ruif vooral draait om het welzijn en de gezondheid van de paarden. Het rijden, trainen en verzorgen van de paarden hebben wij altijd met plezier gedaan en dat willen we bovenal zo houden.

Dit heeft geresulteerd in kwalitatief hoogwaardige en maar toch kleinschalige accommodatie voor de opfok van uw paard. Hierdoor zijn wij in staat om veel aandacht aan elk paard te besteden. Daarnaast is er voor een beperkt aantal pensiongasten de mogelijkheid om op elk niveau zijn paard te trainen in de discipline dresuur- spring- en/of eventing.

...Terug

WebDesign : GSD Automatisering BV